Bu Suryadi & kegiatan rutinnya

Lakukan pekerjaan yang bermanfaat, luangkan waktu untuk menjalankannya

Contoh Salam Pembuka (MC) dengan Bahasa Jawa

( Pambuko Tahlil / Surat Yasiin )
Assalamu’ alaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh
Alhamdulillahi Robbil ‘Alamin. Washolatu wassalamu ‘ala asyrofil Ambiyaai Wal mursaliin Sayyidina Muhammadin wa’alaihi washohbihi ajma’iin Ammaba’du.
Ibu-Ibu Pengurus lan Ibu-Ibu Anggota PKK ingkang dhahat kinurmatan.
Sepindhah mangga sareng-sareng ngaturken puji syukur kunjuk dhumateng ngarsanipun Alloh SWT, ingkang sampun pinaringan Taufik saha Hidayah saenggo kita saget pepanggihan ing papan puniko kanthi kawilujengan soho kasarasan.
Kaping kalih Solawat saha salam mugi tansah pinaringan dhumateng junjungan kita Kanjeng Nabi Mohammad SAW, ingkang sampun paring pitedah lan ingkang kita ajeng-ajeng safaatipun.
Kaping tiga maturnuwun sanget dhumateng Ibu-Ibu ingkang sampun kerso nglonggaraken wekdal ngrawuhi pakempalan PKK kito.
Matur nuwun sanget dhumateng shohibul hajjah Ibu…..ingkang sampun paring papan panggenan tuwin sakathahing pasugatan ingkang kaparingaken.
• Saderengipun waosan Tahlil / Surat Yasiin kita wiwiti, monggo kito sareng-sareng maos Surat Al-fatihah, Syahadat kaping tigo, Istighfar kaping tigo.
• Illahadlrotin Nabiyil Mustofa Muhammadin Sholallohu Alaihi Wasalam Al-Faatihah…..
• Salajengipun wekdal kulo aturaken dhumateng Ibu……..
Mugi-mugi waosan Tahli / Surat Yasiin kolowau sagedo dados amal kautamaan ugi dipun tampi dening Alloh SWT.
Cekap semanten atur kulo minongko pranoto coro, mbok bilih wonten andharan soho atur kulo ingkang kirang prayogi kulo nyuwun agenging pangaksami.
Bilahittaufik walhidayah Wassalamu ‘alaikum Warohmatullohi Wabarokaatuh.

16 Komentar»

  izza wrote @

maturnuhun

  Bunda wrote @

sami2, mugi mupangat dhumateng panjenengan

  bundari wrote @

sami-sami

  eko wrote @

sae.. sae..

  bundari wrote @

🙂

  Coro wrote @

apiik kuwi… Tor kurang lengkap..

  bundari wrote @

oh ya? nantilah saya lengkapi

  Mr. jhon wrote @

good. plese give another example.

  bundari wrote @

Mr. Jhon, pls wait, be patient ya..

  Jarwo wrote @

Matur nuwun , contoh punika radi gampil

  zempal kuda wrote @

q awet kae pgn kursus dadi pranoto coro,tp gak tau weroh tempate neng endi yo?

  bundari wrote @

wonten panggenan kursus inggih meniko wonten RRI Malang.. maturnuwun

  Rully wrote @

sae mas….

  bundari wrote @

ibu dong

  santoso wrote @

matur suwn, niki penting..

  bundari wrote @

Syukurlah, dan trim telah berkunjung


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: